Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE încă are în plan un feud important pentru Drew McIntyre

Se pare că Drew McIntyre trebuia să înceapă un feud cu, Campionul Universal, Roman Reigns, cei doi urmând să se confrunte la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an. Compania promovase meciuri Tag Team în care erau implicați cei doi la house-show-urile din luna ianuarie și februarie.

Cu toate acestea, o accidentare la gât l-a făcut pe McIntyre să rateze feud-ul, deoarece a fost scos de la WWE TV în cadrul PPV-ului Day 1. Astfel, planurile pentru Royal Rumble au trebuit schimbate.

Scoțianul a revenit în ring sâmbăta trecută, fiind un participant surpriză al meciului Royal Rumble masculin. După cum s-a putut observa, Drew a revenit mult mai devreme decât era de așteptat. Până la urmă, oficialii au făcut un meci între Roman Reigns vs. Seth Rollins pentru titlul Universal la Rumble-ul din acest an.

Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că un feud între McIntyre și Reigns este încă în plan. El a menționat că feud-ul nu va începe în viitorul apropiat, dar cei doi se vor confrunta la un moment dat.

La episodul SmackDown-ului de seara trecută, WWE a confirmat faptul că Roman Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui Goldberg, în timp ce Drew McIntyre se va confrunta cu Madcap Moss la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din Arabia Saudită pe 19 februarie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages