Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

WWE îl vede pe Von Wagner în Main Event la o viitoare ediție a WrestleMania

Se pare că, Cal Bloom aka Von Wagner, a fost foarte lăudat de oamenii din backstage-ul WWE. Bloom, a debutat în brand-ul NXT 2.0 săptămâna aceasta sub numele Von Wagner și a participat în Main Event înlocuindu-l pe Kyle O’Reilly. WrestlingNews.co relatează că, Wagner s-a făcut remarcat când a fost prezent la un episod al SmacDown-ului în aprilie 2020.

O sursă din companie a declarat: „Toată lumea îl compară cu versiunea tânără a lui Edge. Este aspru în jurul ring-ului, dar are ceva aparte, Vince considerându-l un superstar de top, însă va dura ceva timp.”

Recent, a fost raportat faptul că oficialii sunt mulțumiți de progresul său în ring, Wagner fiind „cu capul pe umeri”. O altă sursă a spus: „Vince, îl vede în Main Event-ul unei viitoare ediții a WrestleMania. Această afirmație ar trebui să vă spună totul despre viitorul său în companie.”

Von Wagner este fiul fostului superstar din AWA, WWE și WCW, Wayne Bloom, cunoscut drept Beau Beverly din echipa Beverly Brothers. Cal, a jucat fotbal în echipa UFC Kinghts la Universitatea din Florida. El a semnat un contract de dezvoltare cu WWE în martie 2019.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages