WWEWWE RAW

WWE îl ține pe Bray Wyatt în afara acțiunii intenționat

Bray Wyatt a „dispărut” de la WWE TV de când a pierdut meciul împotriva lui Randy Orton la WrestleMania 37. Inițial s-a raportat faptul că Orton își va lua timp liber după respectivul eveniment, deoarece ar fi trebuit să piardă meciul, dar planurile s-au schimbat și rolurile au fost inversate.

De atunci, Randy a fost asociat cu Riddle la RAW. Nu există rapoarte recente cu privire la ceea ce au planificat oficialii pentru Wyatt, iar Mike Johnson a abordat absența lui Wyatt într-un Q&A pe PWInsider.com

„Ni s-a spus că Wyatt a fost ținut în mod intenționat în afara acțiunii. Nu se știe de ce, având în vedere că este destul de plăcut. Meciul lui cu Randy Orton la WrestleMania 37, a decurs 100% exact așa cum era planificat.”

Bray Wyatt a postat acest mesaj pe contul său de Twitter pe 19 mai după meciul Zombie Lumberjack dintre The Miz și Damian Priest la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !