Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

WWE îl pune pe Cody Rhodes în prim-plan la Hell in a Cell 2022

WrestleMania:Backlash a trecut iar WWE se pregătește pentru următorul Pay-Per-View, Hell in a Cell, care va avea loc pe 5 iunie. Recent, a fost lansat posterul oficial pentru respectivul eveniment, pe care apar superstaruri precum Cody Rhodes, Ronda Rousey, Bianca Belair, Seth ”Freakin” Rollins, Becky Lynch, Bobby Lashley, Edge și Drew McIntyre.

Cel mai important superstar care lipsește este Roman Reigns, ceea ce era oarecum de așteptat, Dave Meltzer confirmând că, Campionul WWE Universal nu este programat să lucreze la acest PPV. Nu au fost confirmate meciuri pentru acest show, dar Rhodes este wrestlerul care stă în fața celorlalte superstaruri de pe poster, ceea ce indică faptul că va fi în Main Event.

Este posibil ca, Cody să aibă un meci de tipul HIAC împotriva lui Rollins, aceasta fiind a 3-a înfruntare consecutivă între cei doi. Vă reamintim că Rhodes l-a învins pe Seth în cadrul WrestleMania 38 și WrestleMania:Backlash.

Un alt meci pe care pobabil îl vom vedea pentru a 3-a oară este Edge vs. AJ Styles. După cum știm, Hall of Famer-ul l-a învins pe Styles în cadrul Mania:Backlash datorită ajutorului primit din partea lui Rhea Ripley, care s-a alăturat stable-ului înfințat de ”Rated-R Superstar”, The Judgment Day, alături de Damian Priest.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages