WWEWWE RAW

WWE îl protejează pe AJ Styles?

AJ Styles a suferit o accidentare la urmăr după un spear a lui Edge în timpul meciului Royal Rumble din acest an. Styles a apărut la WWE TV după acest incident, dar nu a lucrat la capacitatea lui maximă.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat despre starea actuală a lui AJ Styles în WWE. Se pare că compania îl protejează. Nu se știe dacă Styles mai are leziuni, dar aparent s-a evitat cât mai mult contactul fizic.

AJ Styles trebuie să fie 100% pregătit pentru meciul împotriva lui The Undertaker la WrestleMania 36. În Arabia Saudită au fost indicii cum că Styles ar avea șanse să-l învingă pe Taker într-un meci singles.

Există mai multe modaliăți prin care oficialii pot încheia meciul DQ dintre AJ Styles vs. Aleister Black la Elimination Chamber. Apariția lui The Undertaker ar putea ajuta lucrurile în acest sens.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !