Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE îi va destrăma în curând pe Rey și Dominik Mysterio?

În ultimii ani, Rey Mysterio a făcut echipă cu fiul său, Dominik, la WWE TV, deoarece băiatul viitorului Hall of Famer a debutat rapid în Main Roster în loc să lucreze la NXT.

Echipa formată din tată și fiu a fost favorita fanilor, aceștia considerând-o una de top. Rey a declarat în mod public că nu vrea să aibă niciodată un storyline ”father vs. son”.

Luna trecută, oficialii au creat un angle de accidentare în care Veer Mahaan l-a atacat pe Dominik, care a fost pus pe targă înainte de a fi dus în ambulanță. Acest lucru a fost făcut pentru a-l scoate pe Dominik de la TV. De asemenea, Rey Mysterio lipsește de la WWE TV de aproape o lună, pentru că a făcut mai multe tratamente cu celule stem datorită leziunilor.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că ”oficialii discută cel puțin despre faptul că cei doi nu vor mai merge pe același drum de acum încolo.”

Anterior, compania a făcut un angle în care s-a indicat despărțirea celor doi, dar apoi s-a renunțat la acest storyline înainte ca Dominik Mysterio să fie scos din acțiune. Încă nu se știe când intenționează oficialii să îl readucă la WWE TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages