Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE îi dă lui Keith Lee un nou nickname; Planul pentru schimbarea gimmick-ului său este în desfășurare

Keith Lee, a lucrat într-un meci de tipul Dark înaintea difuzării RAW-ului din această săptămână, iar când venea către ring, crainicul l-a anunțat ca Keith ”Bearcat” Lee.

După cum am relatat în cursul zilei de ieri, Lee are un nou look, lucru care indică schimbarea gimmick-ului acestuia. Acum câteva săptămâni când vorbea despre revenirea lui Lee la WWE TV, Dave Meltzer a menționat că exista ideea ca Adam Cole să fie managerul său sau să aibă un rol similar cu cel avut de Lio Rush pentru Bobby Lashley acum câțiva ani.

Heel Turn-ul nu este confirmat, deoarece Keith Lee prezintă o atitudine de babyface în meciurile netelevizate, iar planurile se pot oricând schimba. Nu s-a confirmat nici că pseudonimul ”Bearcat” va fi păstrat permanent, deoarece oficialii ar putea încerca și altele până când Lee se va întoarce la TV.

Trebuie să știți că Edward Wright a lucrat sub numele de Bearcat Wright, de la sfârșitul anilor 1950 până la începutul anilor 1980, deci de aici s-ar fi putut inspira WWE pentru nickname-ul lui Keith Lee.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages