Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

WWE ia în considerare mutarea lui Bron Breakker în Main Roster mult mai devreme decât se aștepta

Bron Breakker continuă să impresioneze oficialii WWE și acum se discută despre mutarea lui în Main Roster mult mai devreme decât se aștepta. Breakker a fost prezent la RAW în această săptămână pentru un meci Tag Team și se pare că l-a impresionat pe Vince McMahon.

Dave Meltzer a spus că ideea din spatele câștigării titlului NXT de către Dolph Ziggler este ca Breakker să câștige centura înapoi la Stand & Deliver, dar acest lucru s-ar putea schimba dacă Bron va fi mutat în RAW sau SmackDown.

”Bron Breakker a pierdut titlul pe care de fapt, îl va re-câștiga înapoi. Se discută că el va ajunge destul de repede în Main Roster. Va lucra la house-show-urile din acest weekend. Poate că va pierde rematch-ul cu Ziggler și se va îndrepta către Main Roster, nu știu sigur. Lucrurile în ceea ce îl privește pe Brakker sunt destul de imprevizibile. Gable Steveson este totuși un atlet fenomenal.”

Brakker, fiul lui Rick Steiner și nepotul lui Scott Steiner, a avut doar 19 meciuri, iar majoritatea persoanelor din WWE cred că el poate fi un viitor Main Eventer la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages