Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE ia în calcul o surpriză importantă pentru meciul Royal Rumble masculin din acest an

WWE a șocat majoritatea fanilor odată cu anunțarea participării lui Mickie James în meciul Royal Rumble feminin din acest an. James, este campioana Impact Knockouts. WWE a recunoscut acest lucru în mod neașteptat atât la TV, cât și prin intermediul rețelelor de socializare.

Au început să apară zvouri cu privire la colaborarea business dintre WWE și Impact. De asemenea, se pare că AEW este în discuții cu oficialii WWE pentru viitoare colaborări. Anunțul prezenței lui Mickie James la Royal Rumble a declanșat numeroase speculații.

Este posibil să existe mai multe surprize în curând. WrestleVotes raportează că mai multe surse din WWE au spus că oficialii încearcă să aibă un participant neașteptat dintr-o altă companie în meciul Rumble masculin. Cu toate acestea, nimic nu a fost confirmat încă.

Mai mult, WWE a ”lăsat ușa deschisă” pentru a aduce persoane din alte companii. S-ar putea ca Mickie James să nu fie singura care a ”pășit pe ușa interzisă”.

Lumea Pro Wrestling-ului a început să se schimbe odată cu debutul AEW în 2019. Compania lui Tony Khan a fost întotdeauna dornică să lucreze cu alte industrii. AEW a făcut schimb de talente cu Impact și NJPW în trecut. Este posibil ca WWE să dorească acum același lucru.

Un participant surpriză de la o altă companie de Wrestling în meciul Royal Rumble masculin ar fi fără precedent cu totul altceva. WWE a lucrat cu alte promoții în trecut, dar s-a ferit în mare parte ca acest lucru să devină o obișnuință. Fanii vor trebui să aștepte până la Rumble pentru a vedea dacă într-adevăr se va produce inevitabilul în acest sens.

„Am auzit de la mai multe surse weekend-ul trecut, că WWE încearcă să aibă un participant ”total neașteptat” în meciul Royal Rumble masculin. Personal, sunt sceptic că acest lucru se va întâmpla, dar pot confirma că, cel puțin oficialii i-au în calcul această idee. Ceea ce este destul de interesant.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages