Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE ia în calcul o schimbare la Pay-Per-View-ul Day 1

WWE a anunțat deja că Pay-Per-View-ul Day 1 va avea loc duminică, 1 ianuarie, la State Farm Arena din Atlanta, GA. Cu toate acestea, oficialii iau în considerare o modificare a evenimentului.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a relatat că săptămâna aceasta se va lua decizia dacă va fi schimbată sau nu data show-ului respectiv. S-a discutat că data ar putea fi schimbată. Dacă într-adevăr așa va fi, atunci compania va anunța acest lucru săptămâna viitoare. Oricum ar fi, locația rămâne aceeași.

Brock Lesnar este promovat pentru WWE Day 1. De asemenea, se spune că Lesnar va lucra și la Crown Jewel în noiembrie. În plus, el este anunțat și pentru Royal Rumble de la sfârșitul lunii ianuarie și pentru WrestleMania 39.

Evenimentul Day 1 a debutat pe 1 ianuarie 2022. Brock s-a aflat în prim-plan, câștigând titlul WWE după un meci de tipul Fatal 5-Way împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins, Kevin Owens, Bobby Lashley și Big E. Inițial, ”The Beast” trebuia să-l înfrunte pe Roman Reigns în cadrul acelui show dar meciul a fost anulat datorită faptului că Reigns a ieșit pozitiv la testul Covid-19.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages