WWEWWE RAW

WWE i-a spus lui Angel Garza să se pregătească pentru un push important

Cei din WWE fie au planuri mari pentru un superstar atunci când îl scot din acțiune, fie își pierd interesul față de acesta. Se pare că asta s-a întâmplat și cu Angel Garza.

Andrade, nu se mai află sub contract cu WWE după ce oficialii i-au aprobat acestuia cererea de reziliere a contractului. În timpul unui interviu pentru Lucha Libre Online, „El Idolo” a dezvăluit că, compania avea planuri importante pentru Angel Garza și chiar i-au spus să se pregătească în acest sens.

Oficialii i-au spus lui Garza să-și schimbe look-ul pentru că asta face parte din marele push. Andrade a spus că era fericit pentru Angel Garza, dar evident că planurile acelui push nu s-au concretizat niciodată.

Garza apare acum în segmentele din backstage pentru a umple golul din timpul show-urilor. Rămâne de văzut dacă Vince McMahon se va răzgândi asupra lui Angel Garza, dar cu siguranță și-a cam pierdut interesul pentru el în ultimele luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !