Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE i-a făcut lui Cesaro o ofertă mai mică pentru a rămâne în companie față de cea oferită altor superstaruri

Deși și-a exprimat oarecum nefericirea în mediul online pentru că nu era folosit prea mult la WWE TV, plecarea lui Cesaro din companie s-a rezumat la oferta făcută de oficiali în noul său contract.

Dave Meltzer raportează în cadrul Wrestling Observer Newsletter că, cele două părți nu au putut ajunge la o înțelegere și având în vedere sumele de bani oferite celorlalte superstaruri din roster, se poate deduce că Cesaro nu a fost mulțumit de ofertă. Meltzer a meționat că aceasta a fost mai mult o decizie a WWE decât a lui Cesaro, în sensul că el nu dorea să plece așa cum fac alții, dar i s-a făcut o ofertă de refuzat.

În prezent, Cesaro este liber să semneze cu orice altă companie. S-a spus că AEW nu i-a făcut o ofertă acestuia, așa că nu există nicio garanție că oficialii AEW vor oferi mai mult decât ceea ce i-a oferit WWE.

Cesaro a fost unul dintre cei mai apreciați wrestleri din roster-ul WWE. La 41 de ani, Cesaro încă se află într-o formă grozavă și poate lucra în ring, așa că se presupune că va primi oferte din partea AEW și a altor promoții.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages