Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

WWE Hall of Famer-ul, Paul Orndorff, a decedat

Paul Orndorff a decedat în cursul zilei de ieri la vârsta de 71 de ani. Travis Orndorff, fiul Hall of Famer-ului din WWE, a anunțat nefericita știre prin intermediul unei postări pe Instagram. El a spus:

„Cu mare tristețe anunț decesul tatălui meu, Paul Parlette Orndorff Jr. Este mai bine cunoscut sub numele de ”Mr. #1derful” Paul Orndorff. Cei mai mulți dintre voi îl știți pentru fizicul său impresionant. Mulți își vor aminti intensitatea lui. El va rămâne întotdeauna acasă. Oricât de mult l-ați urât ca și luptător, el v-a iubit chiar și pentru asta. A fost un tată uimitor care mi-a oferit mai multă dragoste decât am meritat vreodată. Te iubesc tati. În bio-ul contului meu este disponibil un link de donații pentru cheltuielile de înmormântare. Rog orice prieten apropiat care ar dori să țină un discurs la înmormânarea sa, să-mi trimită un mesaj pe Instagram Travis_Orndorff.”

Starea de sănătate a lui Orndorff s-a degradat în ultimii ani. În iunie, s-a descoperit că are demență și a fost internat într-un spital de specialitate.

Orndorff a învins cancerul în urmă cu câțiva ani, după ce fusese diagnosticat în 2011. El a intentat un proces de acțiune colectivă împotriva WWE în 2016, unde a susținut că wrestlerii au suferit „leziuni neurologice pe termen lung” iar oficialii „au ascuns în mod fraudulos” natura leziunilor, dar procesul a fost respins în 2018.

De-a lungul carierei sale în Pro Wrestling, Paul Orndorff a lucrat pentru WWE, WCW, Smoky Mountain Wrestling, NWA și multe alte promoții. În anii 1980, a fost superstar de top în WWE și a luptat cu Hulk Hogan, lucrând în primul Main Event al WrestleMania într-un meci Tag Team. După toate titlurile câștigate și succesul pe care l-a avut, a fost întrodus în WWE Hall of Fame în anul 2005.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages