WWE

WWE face schimbări asupra ring-ului

WWE încearcă să-și ajute superstarurile făcând schimbări în ring. Ring-urile folosite în anii 1980 și 1990 au fost dure, iar loviturile brutale combinate cu programul încărcat de lucru i-au făcut pe mulți foști wrestleri să se confrunte cu dureri pe parcursul vieții. Ring-urile au fost modificate la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000, astfel încât acestea să nu mai fie atât de dure pentru corp, însă unele îmbunătățiri noi ar putea ajuta roster-ul actual mai ales că WWE se pregătește să revină la Live Event-uri.

RingsideNews raportează că au fost aduse modificări ring-ului din NXT acum câteva luni și acest lucru pare să se tot testeze. Dacă totul merge bine, atunci schimbarea ar putea fi făcută și pentru ring-ul folosit în Main Roster.

Ideea pentru noul ring este să înlocuiască lemnul de sub pânză cu ceva „similar unui plastic”. Ring-ul modificat din NXT a intrat în practică încă de la WrestleMania 36.

Practic, se presupune că noul material al ring-ului este mai bun la absorbția manevrelor și reduce vătămările aduse corpului unui superstar. Nu se știe încă dacă sau când acest ring va fi folosit în Main Roster.

Aceasta este cea mai recentă schimbare pe care oficialii au făcut-o pentru a-i ajuta pe interpreții și antrenorii lor. În ultimii ani, compania a oferit dezintoxicare oricui a fost vreodată sub contract. De asemenea, aceștia sunt mai stricți în a ține superstarurile în afara acțiunii dacă suferă o comoție cerebrală și trebuie să treacă un test IMPACT înainte de a primi acordul să intre în acțiune. Dacă se va dovedi că noul ring reduce durerile și leziunile, atunci ar fi binevenit în Main Roster, deoarece cei aflați aici călătoresc mai des.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !