WWE

WWE face presiuni pentru ca Daniel Bryan să semneze un nou contract

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer că, deși contractul lui Daniel Bryan cu WWE a expirat vinerea trecută, oficialii insistă intens ca Bryan să semneze un nou acord.

Chiar dacă contractul său a expirat, asta nu înseamnă că Bryan va semna cu o altă companie. Având în vedere că este un superstar important disponibil pentru companii ca AEW și New Japan Pro Wrestling, se presupune că oficialii din WWE îi vor oferi mult mai mulți bani și ar fi dispuși să ajungă la un acord în ceea ce privește numărul de apariții în ring, deoarece este accidentat și vrea să petreacă mai mult timp cu familia.

După cum bine știm, Daniel Bryan a pierdut meciul pentru titlul Universal împotriva lui Roman Reigns la SmackDown-ul de săptămâna trecută și apoi a fost scos din storyline după ce Reigns l-a atacat cu un scaun. A fost „alungat” din SmackDown, dar dacă semnează un nou contract, Bryan poate merge în NXT sau RAW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !