Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE face o schimbare majoră la SmackDown-ul din Madison Square Garden

WWE a confirmat că va organiza un episod din SmackDown vineri, 10 septembrie, la Madison Square Garden din New York City. Astăzi, a fost dezvăluit faptul că superstarurile RAW-ului vor fi prezente la show, deoarece compania revine la cea mai faimoasă arenă din lume intitulând ediția „Super SmackDown”. Datorită împărțirii brand-urilor, de obicei doar la Pay-Per-View-uri sunt prezente superstaruri atât din RAW, cât și din SmackDown.

Biletele au fost puse în vânzare în această dimineață. Arena le cere fanilor cu vârsta peste 16 ani să prezinte dovezi ale vaccinării împotriva Covid-19 pentru a participa la show. Această decizie nu a fost luată de WWE.

De alungul anilor, MSG a fost considerată „casa WWE” datorită faptului că, compania a organizat numeroase show-uri în această arenă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages