WWEWWE RAW

WWE face o schimbare la numele lui Seth Rollins

Evoluția lui Seth Rollins în WWE este din ce în ce mai interesantă. Oficialii îl iubesc pe Rollins datorită stilului său in-ring, dar lucru cel mai apreciat la el este munca pe care o depune să rămână constant în storyline-uri.

Rollins, și-a început run-ul în Main Roster ca parte a stable-ului The Shield. Acesta a continuat să câștige mai multe titluri, inclusiv pe cel WWE World Heavyweight și a avut diferite roluri în ultimii ani.

În timpul feud-ului cu familia Mysterio, el s-a intitulat ”Mesia”, iar anul trecut ”Vizionarul”. Seth, are acum o versiune ciudată a gimmick-ului și se pare că a primit o mică modificare a numelui.

De mai mulți ani, Rollins s-a intitulat Seth ”Freakin” Rollins și acest pseudonim face acum parte oficial din numele său. Schimbarea a avut loc sâmbăta trecută la Pay-Per-View-ul WWE Day 1, când în timpul intrării sale pe graficul prezentării numelui era trecut și nickname-ul respectiv. De asemenea, pseudonimul a fost adăugat și în titantronul său, săptămâna aceasta la RAW și a fost trecut și în biografia sa pe site-ul companiei.

Seth Rollins, a lucrat luni seară la RAW în Main Event într-un meci de tipul Fatal 4-Way pentru determinarea noului pretendent la titlul WWE deținut de Brock Lesnar. El a pierdut respectivul meci, dar colaborează bine cu Kevin Owens, așa că poate cei doi se vor îndrepta spre un feud pentru titlurile Tag Team din brand-ul roșu odată cu începerea ”Road to WrestleMania”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !