Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPV

WWE face o altă schimbare la Main Event-ul de la WrestleMania 37?

WWE pare să indice o altă modificare asupra Main Event-ului de la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37. Edge a ținut un promo interesant la SmackDown-ul din această săptămână, vorbind despre cum revenirea sa în ring a fost umbrită de povestea lui Daniel Bryan. ”Rated-R Superstar”, a menționat și faptul că Bryan a fost introdus în meciul său cu Roman Reigns.

După acest segment, Sonya Deville a fost surprinsă în backstage cu Adam Pearce, spunându-i lui Pearce că este nedrept ca titlul Universal să fie apărat într-un meci de tipul Triple Threat, deoarece asta înseamnă că, campionul își poate pierde centura fără a fi numărat sau făcut să cedeze.

Roman Reigns a venit în ring pentru ultimul segment al show-ului imediat după ce Jey Uso a câștigat meciul Andre the Giant Memorial Battle Royal. Reigns s-a lăudat că rating-ul show-ului crește datorită lui și că titlul este acum relevant menționând că povestea revenirii se va termina pentru „visătorii” Edge și Daniel Bryan.

Nu a fost anunțată nicio transformare a Main Event-ului de la WrestleMania 37, dintr-un meci de tipul Triple Threat într-unul individual, dar segmentul cu Deville și Pearce se află încă pe conturile de socializare ale WWE. Pe baza acestui fapt, putem presupune că există posibilitatea ca, ceva să se schimbe în cursul zilei de astăzi sau mâine.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages