Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE face o altă schimbare la gimmick-ul lui Karrion Kross

Se pare că WWE va schimba mai multe chestii la gimmick-ul lui Karrion Kross. WrestleVotes raportează că planul este ca acesta să devină un ”psihopat” ”calm și cool” în același timp. De asemenea, se lucrează și la o nouă melodie de intrare pentru el.

Referitor la Scarlett, nu se știe când va debuta în Main Roster, iar Kross va intra către ring purtând în continuare acea cască. Când Kross a debutat pentru prima dată în Main Roster pierzând meciurile, ideea era ca Scarlett să i se alăture în ”Road to Glory”. Aparent, acest plan a fost schimbat.

Karrion Kross, a dezvăluit în podcast-ul lui D-Von Dudley, săptămâna trecută că mai trebuie realizate niște lucruri înainte ca Scarlett să debuteze în Main Roster. Nu se știe dacă planurile în ceea ce o privește pe ea s-au schimbat.

Modificările aduse gimmick-ului lui Kross, pot fi luate drept indiciu că Vince McMahon se află în spatele acestor planuri, așa că fanii care speră să-l vadă pe Karrion un superstar de top, se pot bucura acum.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages