Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE face mai multe concedieri astăzi

WrestleVotes raportează că astăzi WWE a concediat mai multe talente. De asemenea, a fost concediat și personal tot săptămâna aceasta. Vestea nu este una neașteptată, deoarece acest lucru este tipic WWE înainte de a-și anunța veniturile trimestriale.

Nu se știe cine se află pe lista de concedieri, însă WrestleVotes menționează că de această dată se așteaptă să fie un număr mai mic de superstaruri. Va fi o zi grea pentru unii oameni din companie, pentru că mulți speră să nu primească un apel telefonic venit de la Stamford, CT.

Până acum, anul acesta, WWE a avut un număr record de wrestleri și personal concediat, iar nimeni din companie nu se află în siguranță oficialii ne mai fiind îngrijorați de semnarea superstarurilor cu AEW așa cum erau înainte. Evident, există și excepții deoarece Vince McMahon nu va lăsa niciodată pe cineva de nivelul lui Roman Reigns să plece în All Elite Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages