Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

WWE face experiment cu un cameraman în ring pe parcursul meciurilor

WWE a început să experimenteze o nouă tehnică de producție la show-ul NXT 2.0 de seara trecută. Fanii prezenți au remarcat că un cameraman al companiei stătea în ring în diferite momente pe parcursul show-ului. Superstarurile au lucrat practic în jurul cameramanului, iar show-ul a fost filmat într-un mod astfel încât telespectatorii să nu observe cameramanul din ring.

PWInsider a remarcat că acest lucru s-a întâmplat în timpul meciului dintre Grizzled Young Veterans vs. Creed Brothers și în alte momente din show. Un alt lucru care a putut fi observat în ultimele două săptămâni este numărul crescut de cut-uri. Asta a fost dorința lui Kevin Dunn pentru show-urile principale din roster și această tehnică de producție a ajuns în NXT 2.0.

În ceea ce privește cameramanul din ring, dacă oficialii sunt mulțumiți de experiment, atunci nu trebuie să fim surprinși dacă vor încerca asta în show-urile principale la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages