Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE dorește ca toate viitoarele ediții WrestleMania să aibă două seri

Evenimentele WrestleMania de peste 7 ore sunt de domeniul trecutului pentru că, în viitor, WWE dorește ca toate edițiile Mania să aibă două seri.

Compania a început să folosească această metodă la WrestleMania 36 care s-a desfășurat în Performance Center din Orlando. Același lucru s-a întâmplat și anul trecut, dar oficialii nu au reușit să estimeze câte bilete ar putea vinde din cauza capacității limitate datorată Pandemiei Covid-19. În acest an, nu sunt impuse limite de capacitate și, deși este puțin probabil să se facă sold-out în ambele nopți, WWE se apropie de 60.000 de fani pentru fiecare seară, ceea ce ar trebui considerat un succes.

În timpul podcast-ului ”Sunday Night Main Event”, Dave Meltzer a spus că evenimentul din acest an este un test pentru a vedea dacă formatul WrestleMania de 2 zile ar fi favorbabil în vânzarea biletelor.

”Cred că WrestleMania va fi un eveniment de două nopți în viitor. Cred că oficialii vor să vadă dacă oamenii vor cumpăra bilete într-un număr suficient de bun. Vânzările din prima zi au fost fantastice? Nu, dar bune. Vorbim de un stadion mare. Nu va fi ușor să-l umplii în două zile consecutive. WWE nu a anunțat desfășurarea viitoarelor WrestleMania pentru două zile, însă cred că este mai bine să rămână așa. Ține doar de natura Mania. Câștigi mai mulți bani și faci mai bine show-urilor. Am discutat cu surse din companie și mi-au lăsat impresia că, cu siguranță acesta este formatul potrivit în viitor. Chiar și așa, întotdeauna se pot răzgândi în funcție de ceea ce se întâmplă. Cu toții și-ar fi dat seama că PPV-ul de 7 ore pur și simplu nu mai merge. Este mai obositor decât în cele două zile.”

WrestleTiex raportează că mai mult de 58.000 de bilete au fost cumpărate pentru cea de-a doua seară a Mania 38. Numărul celor din prima seară este oarecum similar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages