WWEWWE PPV

WWE discută două meciuri importante pentru WrestleMania 39

WrestleMania 39 va avea loc duminică, 2 aprilie 2023, pe SoFi Stadium din Los Angeles. Nu se știe dacă acest eveniment se va desfășura pe parcursul a două seri, dar în prezent oficialii WWE discută despre câteva meciuri importante, odată cu revenirea Mania la Hollywood.

Se pare că Ronda Rousey se va înfrunta cu Becky Lynch la respectivul eveniment. S-a vorbit deja despre acest plan, dar nu a fost finalizat.

Un alt meci discutat pentru Mania 39 este mult așteptatul The Rock vs. Roman Reigns. Cu toate acestea, chiar dacă se discută despre el ”nu este în nicun caz bătut în cuie”. Ar avea sens ca revenirea lui The Rock în ring să fie la Los Angeles.

WrestleMania 39 se află la o distanță destul de mare și se pot întâmpla foarte multe lucruri până atunci. Ediția WrestleMania 38 nici măcar un s-a desfășurat încă, așa că oricine poate presupune ce s-ar putea schimba în tot acest timp între cele două ”Roads to WrestleMania”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !