Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE discută deja depsre un meci între Gable Steveson vs. Brock Lesnar

După anunțul de săptămâna trecută că Gable Steveson, medaliat cu aur la jocurile olimpice, a semnat cu WWE, oficialii pregătesc deja lucruri importante pentru el.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer, Dave Meltzer, a spus că deja se discută despre faptul ca Brock Lesnar să îl înfrunte pe Steveson într-un „moment de înmânare a torței”.

Nu s-a menționat când s-ar putea întâmpla asta. Este demn de remarcat că WWE a făcut mai multe lucruri pentru a putea semna cu Gable, oficialii fiind de acord să-i ofere un contract în timp ce rămâne la facultate. De asemenea, Steveson este, prieten cu Lesnar și Paul Heyman, iar oamenii din companie l-au lăudat, așa că are deja aliați influenți.

Paul ”Triple H” Levesque, a declarat următoarele pentru ESPN despre acest subiect:

„Gable, ne-a impresionat cu mult înainte de a fi medaliat cu aur la jocurile olimpice din SUA. Are toate caracteristicile necesare unui talent pur. Este un atlet de talie mondială, voluminos, rapid, determinat și este capabil să captiveze publicul cu, carisma sa incredibilă. Înțelegerea cu NIL ne permite să avem o cale directă între colegiul său și WWE, un avantaj atât pentru sportivi, cât și pentru universul WWE, deoarece Gable va fi prezent imediat în compania noastră în timp ce se ocupă și cu obținerea diplomei și apărarea titlului său național. Viitorul este promițător pentru el în WWE.”

Meltzer, a dezvăluit că WWE va oferi un loc de antrenament pentru Steveson în Minneapolis, MN, astfel încât să se poată antrena în timp ce continuă să meargă la facultate și va fi adus uneori în Orlando la Performance Center.

În plus, Meltzer, relatează că Gable va lucra full-time la WWE TV din mai 2022 după turneul NCAA și terminarea ultimului său an de facultate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages