Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE dezvăluie noul logo al Pay-Per-View-ului SummerSlam

WWE a schimbat logo-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam cu câteva luni înainte de evenimentul care va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2022 pe Nissan Stadium din Nashville, TN.

Biletele pentru show-ul respectiv au fost puse în vânzare săptămâna trecută. Superstarurile promovate sunt: Campionul WWE & Universal, Roman Reigns, Campioana feminină din RAW, Bianca Belair, Campioana feminină din SmackDown, Charlotte Flair, Ronda Rousey, Brock Lesnar, Becky Lynch, Seth ”Freakin” Rollins și Bobby Lashley.

WWE a schimbat logo-ul PPV-ului acum 7 ani deoarece a avut loc în New York și apoi s-a revenit la consacratul logo cu stele, așa că asta ar putea fi o schimbare parțială pentru a se potrivi cu tematica din Nashville.

Potrivit WrestleTix, inițial compania a pus în vânzare 19.949 de bilete din care au mai rămas 14.485, capacitatea biletelor fiind de 34.434. Pe măsură ce se vor vinde mai multe bilete, vor fi disponibile mai multe locuri.

Se pare că WWE plănuiește să organizeze mai multe evenimente pe stadioane în 2023.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages