WWEWWE NXT 2.0

WWE credea că Adam Cole va rămâne în companie, dar lucrurile s-au schimbat

Andrew Zarian a vorbit despre situația contractuală a lui Adam Cole cu WWE, în cel mai recent episod al podcast-ului Mat Men Pro Wrestling. Zarian a spus că există oameni în companie care aveau impresia că, Cole va rămâne, dar ceva s-a schimbat.

„Am discutat cu oamenii mei de bază din cadrul WWE, care anticipau că Adam Cole va semna din nou cu compania. Ceva s-a schimbat. Acum nu mi s-a spus că pleacă, nici că va resemna cu WWE.”

Cole a vorbit cu Vince McMahon acum câteva săptămâni și, se pare că, discuțiile au mers bine, însă el nu a semnat încă un nou acord.

De asemenea, Zarian a menționat: „Se pare că, conversația lui Adam Cole cu Vince McMahon a decurs bine, fiind una pozitivă în backstage la SmackDown acum câteva săptămâni. Nu știu ce s-a schimbat.”

Contractul lui Cole cu WWE expiră mâine, așa că, dacă nu va semna un nou acord în următoarle ore, ar fi liber să colaboreze cu alte promoții. În teorie, el ar putea fi prezent miercuri seara la AEW Dynamite, deoarece nu are nicio clauză non-compete impusă de WWE la expirarea contractului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !