Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE continuă să ofere marfă nouă destinată lui Bray Wyatt datorită clauzei sale non-compete

WWE avea mai multe lucruri pregătite atunci când l-au concediat pe Bray Wyatt. Anterior, s-a raportat faptul că Wyatt va avea o figurină Funko Pop de Crăciun, dar se pare că asta nu este tot.

Clauza non-compete pe care o avea Wyatt a expirat recent, însă mai are marfă în stock-ul WWE. Magazinul IGN a anunțat pe Twitter că în curând vor primi mini-figurine Cheebee iar personajul ”Fiend” este prezent în colecție.

Fanii pot pre-comanda aceste noi figurine la prețul de 10,00$ fiecare. Șansele sunt ca ”Fiend” să se vândă destul de bine, deoarece probabil scalperii vor cumpăra multe figurine pentru a le vinde la un preț mai mare pe eBay.

Așa cum am relatat, concedierea lui Bray Wyatt din compania lui Vince McMahon a fost destul de controversată. Oricum, fanii vor mai vedea probabil încă câteva articole cu ”Fiend” înainte ca partenerii terți ai WWE să încheie producția.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages