AlumniWWE

WWE continuă să lanseze mărfuri noi pentru ”The Fiend” Bray Wyatt după ce l-a concediat

Concedierea lui Bray Wyatt din WWE de acum 5 luni a șocat toată industria Pro Wrestling-ului. Jim Ross, a declarat anterior că, concedierea lui Wyatt a dovedit că, compania lui Vince McMahon are un management prost. Mai multe persoane pur și simplu nu au putut înțelege de ce Bray a fost concediat.

Fanii au protestat împotriva concedierii sale, cu scandări ”We Want Wyatt” la Monday Night RAW și chiar în timpul Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam din august. Mulți fani s-au întrebat, de asemenea, dacă Bray Wyatt va merge în AEW după ce a fost concediat de compania ”rivală”.

Personajul ”The Fiend” al lui Bray Wyatt a fost unul dintre cele mai creative gimmick-uri din istoria companiei. Într-un mediu restrâns din punct de vedere creativ, cum este WWE, fanii s-au întrebat cât de mult control creativ avea Wyatt de fapt.

Au trecut câteva luni de când Bray Wyatt a fost concediat de WWE, dar acest lucru nu împiedică compania să lanseze produse pentru gimmick-ul său. WWEShop a lansat un nou POP de sărbători! Figurină de vinil pentru ”The Fiend” Bray Wyatt.

Majoritatea fanilor spun că, skill-ul creativ al lui Bray Wyatt a fost risipit în cele din urmă de WWE. Rămâne de văzut ce urmează pentru fostul ”Eater of Worlds”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !