Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE confirmă retragerea lui The Undertaker

După ultimul episod al documentarului „Undertaker: Last Ride”, Universul WWE se întreabă dacă „The Phenom” într-adevăr s-a retras sau dacă a lăsat loc unei reveniri.

Taker a menționat „niciodată să nu spui niciodată”, în timp ce a indicat că se retrage din ring, deoarece are mai multe de oferit business-ului din backstage. Formularea lui i-a făcut pe fani să creadă că ar putea să mai intre în ring cel puțin încă odată.

În timpul SmackDown-ului de seara trecută, announcer-ul a spus că înfruntarea cu AJ Styles de la WrestleMania 36 a fost ultimul meci a lui „Deadman”. Meciul Boneyard a fost difuzat integral în timpul SmackDown-ului ca un tribut special. De asemenea, tributul a cuprins și interviuri din partea mai multor superstaruri de top și Hall of Fame-uri, inclusiv Roman Reigns, John Cena și Shawn Michaels.

În wrestling, orice este posibil iar Taker s-a retras în privat de mai multe ori de-a lungul anilor, dar, de acum, oficialii spun că a făcut-o precum un superstar activ.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages