Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

WWE confirmă data ceremoniei Hall of Fame din acest an

După mai multe speculații, cei din WWE au oferit câteva detalii cu privire la ceremonia Hall of Fame din acest an. În timpul episodului WWE The Bump de astăzi, compania a anunțat că respectiva ceremonie va avea loc marți, 6 aprilie, și va fi difuzată pe Peaock în Statele Unite și la nivel internațional pe WWE Network.

De asemenea, vor exista două clase, una pentru 2020 și cealaltă pentru 2021. Nu au fost dezvăluite persoanele care fac parte din clasa 2021. Clasa 2020 îi include pe: Batista, JBL, John ”Bradshaw” Layfield, ”The British Bulldog” Davey Boy Smith, Jushin ”Thunder” Liger, The Bella Twins și The NWO (Hollywood Hogan, Kevin Nash, Scott Hall și Sean ”X-Pac” Waltman).

WrestleVotes a raportat în august anul trecut că planul era ca, ceremonia din 2020 să aibă loc odată cu cea din 2021 în weekend-ul cu WrestleMania 37. Evident, planul a rămas la fel, însă oficialii au schimbat ideea clasei. De asemenea, a fost raportat faptul că WWE va susține ceremonia într-un mediu virtual.

Cei din WWE au fost nevoiți să amâne ceremonia Hall of Fame 2020 datorită pandemiei Covid-19, același lucru s-a întâmplat și cu WrestleMania 36, urma să aibă loc pe stadionul Raymond James din Tampa, însă evenimentul a fost mutat la Performance Center.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages