Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE confirmă că AJ Styles este accidentat

WWE a anunțat în cursul zilei de ieri faptul că AJ Styles a suferit o ”contuzie severă la gât”, în urma atacului din partea lui Edge de săptămâna trecută. Vă reamintim că, la sfârșitul RAW-ului de săptămâna trecută, Styles a răspuns provocării emise de ”Rated-R Superstar” pentru un meci la WrestleMania 38, dar Edge a făcut heel turn atacându-l brutal pe AJ.

Anunțul despre accidentarea fostului Campion WWE pare să facă parte doar din build-upul meciului de la Mania 38, deoarece cuvântul ”contuzie” este adesea folosit de companie pentru accidentările din storyline.

Declarația oficialilor cu privire la accidentarea lui AJ Styles este următoarea: ”În acest moment, nu este clar cum accidentarea îi va afecta parcursul lui ”The Phenomenal One” pe drumul către WrestleMania 38, unde este programat să lupte cu Rated-R Superstar.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages