Hall of FameWWEWWE PPVWWE RAW

WWE Championship Match planificat pentru Crown Jewel 2021

WWE revine în Arabia Saudită joi, 21 octombrie 2021 pentru a susține Pay-Per-View-ul Crown Jewel. Primul meci important dezvăluit pentru acest show este Goldberg vs. Bobby Lashley pentru titlul WWE, care de fapt, este un rematch între cei doi, după ce Lashley și-a păstrat centura în fața Hall of Famer-ului la SummerSlam în acest an.

WrestleVotes a raportat această știre prin intermediul unui tweet în cursul zilei de ieri:

„Ca și cum nu ar fi evident, sursele relatează că WWE intenționează să facă un rematch între Goldberg vs. Bobby Lashley, care va avea loc în Arabia Saudită pe 21 octombrie.”

După meciul lor de la SummerSlam, Bobby l-a atacat pe Goldberg cu un scaun de oțel, pentru a ajunge în cele din urmă la fiul Hall of Famer-ului, Cage, care a venit în ring să-și salveze tatăl, dar a fost răpus de ”The Almighty”.

Goldberg mai are încă un meci în actualul său contract cu WWE, care expiră anul viitor. Oficialii au postat acest videoclip pe Twitter, în care Hall of Famer-ul îi transmite un mesaj lui Bobby Lashley.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !