Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE avea planuri importante pentru Sasha Banks la WrestleMania 38

Fără îndoială, Sasha Banks, este una dintre cele mai bune dive care au pășit vreodată în ring-ul WWE. Ea a muncit din greu să ajungă acolo unde este acum și push-ul ei este rareori sistat. Se pare că oficialii aveau planuri majore pentru Sasha la WrestleMania.

După cum am raportat anterior, Sasha Banks va lipsi din acțiune timp de 6 sau 8 săptămâni după ce s-a accidentat la picior în timpul unui meci cu Charlotte Flair la un WWE Live Event. Datorită accidentării, Sasha Banks, va rata meciul feminin Royal Rumble.

Conform cele mai noi ediții a Wrestling Observer Newsletter, oficialii aveau planuri importante pentru Sasha Banks la WrestleMania 38 înainte de accidentare. S-a menționat că un meci între Charlotte Flair vs. Sasha Banks a fost programat inițial pentru Mania anul acesta.

De asemenea, Sasha Banks, a transmis recent un avertisment vestiarului feminin după anunțul accidentării. Va fi interesat de văzut dacă WWE se va ține de acel plan.

Deoarece va reveni chiar înainte de WrestleMania 38, rămâne de văzut ce a planificat compania pentru ea. Stați aproape de noi pentru a afla cele mai noi informații despre acest subiect.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages