Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

WWE avea planuri importante pentru Becky Lynch la WrestleMania 37, dar le-a abandonat

În timpul unui interviu cu Alex McCarthy de la talkSPORT, Becky Lynch, a confirmat zvonurile că ar fi trebuit să aibă un meci la ediția WrestleMania din acest an.

Lynch, i-a spus lui McCarthy că era programată să lucreze la Mania împotriva lui Bayley. De asemenea, InRing.ro, a relatat acest lucru la vremea respectivă.

În schimb, Bayley, a avut un promo și o altercație fizică cu The Bella Twins. Aparent, acel segment trebuia să fie între Bayley și Becky.

Lynch, a mai menționat că inițial trebuia să revină în WWE în luna octombrie a acestui an, dar oficialii au sunat-o în săptămâna Pay-Per-View-ului SummerSlam, unde a lăsat-o pe Bianca Belair fără titlul feminin din SmackDown. După cum știm deja, Sasha Banks, urma să o confrunte pe Belair la acest eveniment, însă nu a primit acordul medicilor să lupte și astfel, Becky Lynch a fost înlocuitoarea ei surpriză.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages