Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE avea în plan un meci între Awesome Kong vs. Beth Phoenix la WrestleMania

Fanii nu au mai avut parte de un meci între Awesome Kong vs. Beth Phoenix la WrestleMania, care fusese planificat cu ani în urmă, conform fostului writer WWE Freddie Prinze Jr.

În timpul celui mai recent episod al podcast-ului său ”Wrestling with Freddie”, el a menționat planul acestui meci. Și-a amintit că Kong ar fi învins-o pe Gail Kim și următoarea ei oponentă ar fi fost Natalya. După acel meci, Kong ar fi atacat-o pe Natalya iar Phoneix venea să o salveze. Cu toate acestea, meciul nu a mai avut loc pentru că Kong a părăsit WWE.

„Trebuia să o scoatem în evidență pe Beth Phoenix, Vince McMahon a vrut să lucrez la asta, iar la WrestleMania urma să fie Phoenix vs. Awsome Kong. Poate că asta a fost dorința lui Stephanie McMahon.”

Kong, a lucrat în WWE din 2011 până în iulie 2012. Ea și-a clădit un nume în TNA Wrestling, deoarece a fost o divă dominantă de top în perioada 2007-2010. Aceasta a avut un feud notabil cu Gail Kim, care a ajutat divizia feminină să devină ceea ce este astăzi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages