Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE are un plan în lucru pentru card-ul de la WrestleMania 38

WrestleMania 38 va avea loc pe 2 și 3 aprilie 2022, iar sursele din Pro Wrestling oferă rapoarte despre planurile pe care compania lui Vince McMahon le are pentru acest eveniment.

Se pare că un membru titular al echipei de creație a spus că, card-ul pentru Mania 38 pare să fie în regulă. Trebuie să menționăm că planurile nu sunt niciodată ”bătute în cuie” când vine vorba de WWE.

De fapt, acest cuvând ”bătut în cuie” este ”foarte ciudat” pentru WWE. ”Nimic nu este bătut în cuie” până nu se întâmplă, pentru că planurile se pot schimba întotdeauna.

Chestia importantă este că oficialii au în prezent un ”plan în lucru” pentru ediția WrestleMania din acest an. Nu trebuie să uităm niciodată că ”Vince îl poate schimba în orice secundă”. Acestea fiind spuse, fanii trebuie să știe că, card-ul show-ului respectiv se finisează.

Compania trebuia să treacă de Pay-Per-View-ul Elimination Chamber pentru a ”intra din nou” pe ”Road to WrestleMania”. WWE vrea să facă din WrestleMania cel mai grozav eveniment posibil, așa că următoarele câteva săptămâni ar trebui să fie foarte interesante.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages