WWEWWE PPV

WWE are un alt meci important planificat pentru SummerSlam 2021

Se pare că WWE are mai multe planuri pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, deoarece oficialii își doresc ca acest eveniment din Las Vegas, să fie unul de calibrul WrestleMania.

John Cena vs. Roman Reigns se află încă în plan pentru respectivul show, iar Cena va reveni la SmackDown-ul din 16 iulie pentru build-upul meciului. Un alt meci planificat pentru acest eveniment îl are ca protagonist pe Edge.

Edge este, de asemenea, programat să revină în curând, fiind promovat pentru SmackDown-ul din 16 iulie. WrestleVotes raportează că el se va confrunta cu Seth Rollins, ceea ce confirmă că va continua să fie babyface, chiar dacă a indicat că se îndreaptă către heel turn în timpul build-upului pentru WrestleMania 37.

În acest moment, nu sunt relatate alte meciuri, dar oficialii ar dori, în mod evident, să revină Brock Lesnar. Momentan, nu s-a ajuns la niciun acord cu Lesnar, dar dacă se întoarce, atunci ar fi în vedere un meci împotriva lui Bobby Lashley. O altă revenire importantă care va avea loc în curând este cea a lui Becky Lynch.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !