WWE

WWE are planuri semnificative pentru Omos și AJ Styles

Dacă vă întrebați de ce WWE grăbește lucrurile între AJ Styles și Omos, este pentru că oficialii au planuri importante în ceea ce îi privește pe cei doi. WrestleVotes, a raportat astăzi că, compania dorește să aibă un feud între ei înainte de ”Road to WrestleMania (Royal Rumble & Mania).

Seara trecută la RAW, Styles a fost trădat de Omos într-un mod în care Omos va deveni un superstar de top al brand-ului. În timpul show-ului, el a fost comparat cu Andre The Giant.

Vince McMahon, a avut planuri importante pentru Omos de când l-a semnat, protejându-l și făcându-l să nu pară slab. De asemenea, acesta trebuia să-și înceapă cariera individuală după draft-ul din octombrie, însă planurile au fost amânate, deoarece la acea vreme s-a considerat că Omos nu era deloc pregătit.

Așteptați-vă să-l vedeți pe Omos în prim-plan la Royal Rumble. În acest moment nu există alte detalii despre planurile la WrestleMania 38 pentru AJ Styles și Omos.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !