WWE

WWE are planuri provizorii odată ce vor renunța la ThunderDome în curând

Recent, WrestleVotes a raportat că WWE a decis să întrunească o echipă mică pentru a analiza posibilitatea de a desfășura show-urile în aer liber, odată cu expirarea contractului lor cu Amway Center.

Gary Cassidy de la Inside the Ropes afirmă că oficialii le-au spus superstarurilor că există planuri provizorii pentru a începe să călătorească din nou.

O sursă a declarat că WWE intenționează să călătorească în curând, iar wrestlerilor li s-a transmis că nu trebuie să-și planifice nicio călătorie din propria inițiativă în viitorul apropiat.

De asemenea, compania le-a menționat superstarurilor sale că, dacă vor timp liber, ar trebui să ceară acest lucru cu trei săptămâni înainte.

O altă sursă relatează că, deși pregătirea pentru o mutare din Amway Center se desfășoară în aceste zile, WWE nu a luat încă decizii ferme cu privire la potențialele locații viitoare.

Contractul WWE-ului cu Amway Center se va încheia pe 31 octombrie. Încă este posibil ca oficialii să extindă acordul, deoarece compania plătește 450.000$ pentru a utiliza spațiul arenei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !