Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE are planuri mari pentru a-l ajuta pe Roman Reigns să devină următorul star Crossover

Roman Reigns a realizat tot ce se poate în WWE, fiind superstar de top încă de la debutul său în Main Roster alături de Seth ”Freakin” Rollins și Dean Ambrose (Jon Moxley), membri ai stable-ului The Shield în 2012. De atunci, Reigns a fost de 6 ori în Main Event la WrestleMania, a deținut toate titlurile de top și este cel mai longeviv campion Universal din istoria companiei lui Vince McMahon.

În timpul unei apariții în emisiunea ”The Town” cu Matthew Belloni, presedintele WWE, Nick Khan, a fost întrebat dacă ”Tribal Cheif” va fi următoarea ”față a companiei”, la fel cum s-a întâmplat cu The Rock și John Cena care au trecut de la superstaruri de top ale WWE la cele mai mari staruri de la Hollywood. Khan a oferit următorul răspuns:

„Credem că Roman Reigns este cu siguranță la înălțime și avem planuri mari cu el pentru a-l ajuta să treacă de la un nivel la altul, ceea ce va fi grozav. Reigns trebuie să ajungă acolo unde merită, din punctul nostru de vedere are un potențial imens.”

În ceea ce privește faptul că Roman este vărul lui Dwayne ”The Rock” Johnson, Nick Khan a precizat:

„Da, este ca o dinastie samoană. Există foarte multe legături între ei și vom vedea ce se va întâmpla în privința lor pe parcurs.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages