Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE are planuri majore pentru revenirea lui Aleister Black în SmackDown

Au trecut câteva luni de când Aleister Black nu a mai fost văzut la WWE TV și a existat o oarecare îngrijoarare din partea fanilor cu privire la situația lui după ce soția sa, Zelina Vega, a fost concediată din companie. Cu toate acestea, potrivit PWInsider, există planuri mari pentru el.

PWInsider relatează că Aleister a fost scos în mod intenționat de la TV, astfel încât să poată avea un mare „debut dramatic” la SmackDown. Nu se știe de ce acest lucru nu s-a întâmplat până acum dar este posibil ca oficialii să fi decis să aștepte puțin mai mult ca lucrurile să se așeze după concedierea soției sale.

Black a venit în SmackDown după draft-ul din octombrie anul trecut și apoi a „dispărut” la doar câteva săptămâni după ce a pierdut meciurile cu Kevin Owens.

Este interesant faptul că există planuri pentru el, deoarece Paul Heyman a avut idei să-i acorde un push de top în RAW acum un an. Acest lucru a fost sistat atunci când Heyman a fost exclus din funcția de director exclusiv al brand-ului roșu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages