Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE are planuri majore pentru Jey Uso în timpul storyline-ului cu Roman Reigns

Storyline-ul dintre Roman Reigns și Jey Uso a venit cu ceva nou în această săptămână. Se pare că, Kevin Owens se va înfrunta cu Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE TLC din acest an. Jey Uso și-a arătat partea agresivă în timpul meciului cu Owens, la SmackDown seara trecută, dar nu a reușit să-și facă treaba, deoarece a ajuns să fie aruncat printr-o masă și atacat cu un scaun de către Kevin pe măsură ce show-ul se încheia.

În urmă cu câteva săptămâni, am raportat faptul că fanii se pot aștepta la unele schimbări în ceea ce îl privește pe Jey Uso. Este de așteptat ca Jimmy Uso să se alăture lui Roman Reigns și fratelui său atunci când va reveni în ring. Una dintre schimbările subtile aduse lui Jey Uso este că se luptă fără vestă de la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell. Există, de asemenea, planuri de a-i schimba intrarea și melodia.

O sursă din WWE a relatat acum ceva timp faptul că, deși Reigns este principala prioritate în acest storyline, planul este ca Jimmy și Jey Uso să fie duși la nivelul următor, iar schimbările subtile sunt menite să le ofere un avantaj mai aspru. La SmackDown-ul din această săptămână, Michael Cole l-a menționat pe Jey drept „Main Eventer”.

Vince McMahon este cel care se ocupă de lucruri în detaliu, și se spune că storyline-ul a fost gândit cu luni bune înainte. În plus, Jey Uso a primit multe laude din partea superstarurilor și a oamenilor din backstage pentru munca excelentă pe care o depune în acest storyline.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages