WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

WWE are planuri importante pentru următoarele săptămâni în „Road to SummerSlam”

S-au întâmplat multe lucruri interesante la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank din acest an, iar oficialii vor să mențină suspansul în această seară la RAW, unde John Cena va avea segmentul de deschidere. De asemenea, un alt nume important va reveni la RAW-ul din această săptămână pentru a începe un feud cu Bobby Lashley ce va culmina cu un meci la SummerSlam.

WrestleVotes relatează pe Twitter că WWE simte că poate păstra aceeași energie și impuls pe tot parcursul „Road to SummerSlam”. Dacă se întâmplă acest lucru, fanii vor avea parte de momente memorabile la RAW și SmackDown, iar rating-urile ar trebui, teoretic, să înceapă să crească.

Vince McMahon era conștient de faptul că produsul oferit devenise învechit în ERA-ThunderDome așa că mai multe idei au fost păstrate pentru întoarcerea publicului live.

Andrew Zarian a menționat pe Twitter că show-ul din această seară va fi interesant. Dacă planurile nu se schimbă, atunci fanii vor avea parte de surprize la RAW-ul din această săptămână.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !