Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

WWE are planuri importante pentru Karrion Kross odată cu revenirea sa în companie

Karrion Kross și Scarlett au revenit în WWE la SmackDown-ul de seara trecută, atacându-l pe Drew McIntyre, care avea un promo cu, Roman Reigns. Fightful Select raportează că echipa creativă a discutat ca, Kross să intervină în feud-ul dintre McIntyre și Reigns pentru a fi implicat într-un meci pentru unul dintre titlurile deținute de ”Tribal Cheif”, nu pentru ambele.

De asemenea, s-a precizat că USA Network dorește ca un titlu de top să fie ”prezent” mai des la RAW, deoarece Roman apare rar la show-ul transmis de ei de când a câștigat titlul WWE de la Brock Lesnar în cadrul WrestleMania 38.

Una dintre propunerile USA Network a fost să aibă chiar un titlu intermediar, deși nu se știe dacă acest lucru a fost vreodată luat în considerare serios de către oficialii WWE.

Așa cum am mai spus, Kross a fost un nume pe care compania a dorit să-l readucă înapoi acum că Paul ”Triple H” Levesque este șef al echipei creative. Când ”The Game” conducea brand-ul NXT, Karrion a fost superstar de top.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages