Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE are planuri importante pentru cash-in-ul lui Big E

Big E este Mr.Money in the Bank din acest an iar majoritatea fanilor sunt foarte încântați de asta. Numele lui a devenit și mai important după Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank de weekend-ul trecut, mai ales că unii dintre fani sperau ca el să câștige. Acum, este o chestiune de timp până când va deveni cu adevărat un superstar de top.

Membru The New Day a spus deja că vrea să facă cash-in pe Roman Reigns. Rămâne de văzut care va fi situația titlului Universal în acel moment, dar oficialii au planuri importante pentru Big E.

În timpul podcast-ului Mat Men Pro Wrestling, Andrew Zarian a spus că a aflat câteva dintre planurile pentru Big E și sunt foarte interesante. De asemenea, părea să indice că, cash-in-ul acestuia va avea succes.

„Big E era tipul potrivit pentru a câștiga servieta Money in the Bank. Mi-au fost dezvăluite câteva dintre planurile pentru el, nu vreau să le spun pe toate, pentru că planurile întotdeauna se schimbă. Sper că oficialii se vor ține de ele. Cred că este momentul potrivit să o facă. Cred că este un moment oportun pentru cash-in-ul lui Big E.”

Rămâne de văzut când WWE decide ca Big E să facă cash-in. Această oportunitate ar putea avea întotdeauna un potențial Dream Match pe care Big E l-a vrut mereu, pentru că el dorește să se înfrunte cu Goldberg. Dacă Big E va face cash-in pe Bobby Lashley, atunci el ar putea obține meciul împotriva lui Goldberg.

Evident, există foarte multe posibilități în această situație și majoritatea dintre ele sunt interesante.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages