WWEWWE RAW

WWE are planuri importante pentru Austin Theory în Main Roster

WWE a adus câteva superstaruri NXT în Main Roster după Draft-ul din acest an. Austin Theory, a părăsit The Way și a ”venit” în Main Roster rămânând în backstage și lucrând în meciuri netelevizate timp de câteva săptămâni. Acum este oficial în brand-ul roșu (RAW) și își clădește deja numele.

Austin Theory, l-a abordat pe Jeff Hardy în ring la RAW-ul din această săptămână, unde i-a cerut să facă un selfie amândoi. Apoi Theory, l-a atacat în mod surprinzător pe Hardy. A urmat un alt selfie, de data aceasta cu o Enigmă Carismatică.

RingsideNews, raportează că un membru al echipei creative din WWE a spus că „există planuri importante pentru Austin Theory”. Nu s-a menționat detalii despre aceste planuri, dar el este acum un heel al RAW-ului.

Austin, în vârstă de 24 de ani, a lucrat deja în Main Roster pe perioada pandemiei, însă a fost trimis înapoi în NXT. După câteva luni petrecute alături de stable-ul The Way, Theory, a venit din nou în roster-ul principal cu un nou scop și push.

De asemenea, Big E, se află în topul roster-ului ca și campion WWE în postura de babyface iar Vince McMahon, nu mai dorește să se grăbească în ”construirea” unui alt tânăr superstar. Se pare că la un moment dat și Austin Theory, va călca pe urmele lui Big E. Rămâne de văzut cum va evolua cariera tânărului superstar și ce moment important va avea.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !