Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE are planificate surprize pentru acest weekend

WWE se pregătește pentru un weekend important, deoarece fanii vor fi prezenți la SmackDown, Money in the Bank și Monday Night RAW. După cum am tot raportat, John Cena este programat să-l înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal la SummerSlam 2021, iar fanii îl așteaptă la WWE TV în curând, poate chiar în această săptămână la SmackDown.

Aparent, WWE are pregătite mai multe surprize pentru fani în acest weekend. WrestleVotes relatează că există lucruri „interesante și incitante” planificate iar fanii ar trebui să se aștepte la o „surpriză sau două”. Nu se știe despre ce surprize ar putea fi vorba, dar majoritatea se așteaptă ca Becky Lynch să revină în curând. Alte opțiuni sunt Daniel Bryan și Brock Lesnar. Referitor la Lesnar, el încă nu a semnat un nou contract și nu este inclus pe card-ul de la SummerSlam, însă orice este posibil dacă lui „The Beast” îi convin planurile creative.

În ceea ce îl privește pe Daniel Bryan, Bryan Alvarez a raportat săptămâna trecută că Bryan a fost scos din proiectele WWE, deci este posibil să nu fi semnat nici un contract, dar dacă ajuns la un acord cu oficialii, atunci este posibil ca totul să fie păstrat secret și în rândul departamentelor tocmai pentru a împiedica dezvăluirea acestei informații.

Goldberg s-ar putea întoarce, deoarece mai are încă un meci anul acesta, dar deoarece WWE plănuiește să revină în Arabia Saudită, Goldberg ar putea fi „păstrat” pentru acel show. Cu siguranță, weekend-ul ce urmează în WWE va fi interesat de urmărit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages