WWEWWE PPV

WWE are multe surprize pregătite pentru SummerSlam 2021

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an va avea loc sâmbătă, 21 august, în Las Vegas, pe Allegiant Stadium. S-a raportat anterior că WWE speră ca John Cena să-l înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal la acest show, iar oficialii vor să facă ediția SummerSlam 2021 un eveniment de calibrul WrestleMania.

Stephanie McMahon a fost prezentă la Yahoo Finance, unde a discutat despre o gamă largă de subiecte, inclusiv SummerSlam 2021. Când a fost întrebată despre vânzarea biletelor, ea a spus că „vânzarea biletelor decurge excelent până acum”. Trebuie să remarcăm faptul că pre-vânzarea biletelor a avut loc la începutul acestei săptămâni iar toate biletele vor fi puse la dispoziția publicului începând de mâine.

Stephanie a fost întrebată când va lupta din nou. Ultimul ei meci a fost unul de tipul Mixed Tag Team alături de Triple H împotriva lui Kurt Angle & Ronda Rousey la WrestleMania 34. Aceasta a răspuns:

„De când Ronda Rousey mi-a rupt brațul, am un mic PTSD. Nu sunt sigur că mă vei vedea în ring prea curând, dar garantez că la SummerSlam vor fi multe surprize.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !