Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE are în plan ”Smoke and Mirrors” pentru meciul lui Vince McMahon la WrestleMania 38

Vestea că Vince McMahon ar reveni în ring la WrestleMania 38 i-a făcut pe mulți să se întrebe de ce un bărbat de 76 de ani și-ar risca sănătatea luptând după atâția ani. Se pare că McMahon va lucra foarte puțin atunci când îl va înfrunta pe Pat McAfee în cadrul Pay-Per-View-ului din Dallas.

Dave Meltzer relatează pentru F4WOnline că meciul respectiv va fi unul ”Smoke and Mirrors”. Practic, așteptați-vă să vedeți lucruri ”neobișnuite” în meci. Acest lucru ar însemna cel mai probabil că va interveni altcineva care se va lupta pentru Vince. Deci, ar fi similar cu ceea ce s-a întâmplat în meciul lui McMahon cu Bret Hart la WrestleMania 26 în 2010. Logică ar fi implicarea lui Austin Theory pentru a-l ajuta pe Vince, deoarece storyline-ul prezentat este că Theory face diverse lucruri în speranța că își va impresiona șeful.

Meltzer a menționat că oficialii fac unele lucruri ”ieșite din comun” (mai mult decât în mod normal) anul acesta, deoarece au peste 20.000 de bilete nevândute pentru ambele nopți a evenimentului WrestleMania 38. Pe lână McMahon vs. McAfee, există planuri ca ”Stone Cold” Steve Austin să revină în ring pentru a se confrunta cu Kevin Owens.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages