Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE are în plan reunirea unui stable de top?

După ce Bobby Lashley a pierdut titlul WWE la RAW-ul din această săptămână, MVP pare să indice că există planuri pentru reunirea unui stable de top.

Așa cum puteți vedea mai jos, MVP a postat o fotografie pe Instagram în timp ce era în avion pentru a merge acasă iar el era așezat lângă Shelton Benajmin (amândoi locuiesc în Houston). De asemenea, descrierea fotografiei a fost: „Discut afaceri cu un vechi cunoscut…”.

După RAW-ul de luni seară, Cedric Alexander, a postat o poză pe Twitter care avea descrierea: „Dacă ai avea ceva de rezervă”.

Toate aceste indicii arată că există șansa ca The Hurt Business să se reunească. Când stable-ul a fost destrămat de Vince McMahon la începutul acestui an, majoritatea fanilor și oamenilor din companie au fost surprinși de această decizie, pentru că gruparea a funcționat bine.

În plus, un feud între The Hurt Business și The New Day ar putea fi benefic pentru brand-ul roșu în această perioadă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages